Daphne Pieters

Wellbeing Coach
Mensen die uit het leven willen halen wat erin zit lopen wel eens vast. Dat wil je niet zeggen dat je je doelen dan maar moet bijstellen. Je kunt er ook op een andere manier komen.

Mijn eigen leven is daarvan een goed voorbeeld. Na studies Bedrijfskunde in Nederland en Spanje, heb ik over de hele wereld gewerkt in managementsfuncties bij grote en kleine bedrijven in diverse sectoren.  In dit werk ontdekte ik de kracht van goede samenwerking en de rol die positieve energie daarin speelt.

Mijn vrije tijd investeerde ik daarom in opleidingen die me inzicht gaven in de blokkades die kunnen ontstaan en hoe die opgelost kunnen worden. Zo ontdekte ik dat ik mensen kan helpen op dit gebied. Ik besloot mijn ervaring en opleidingen te gebruiken om me te ontwikkelen tot Wellbeing Coach.

Enthousiasme, betrokkenheid, analytisch vermogen, heldere en duidelijke communicatie en het stellen van de vaak ongestelde vragen zijn mijn kwaliteiten.

Integriteit, vertrouwen en plezier in het werk zijn voor mij voorwaarden voor een blijvend werkend resultaat.

Ik heb een praktijk voor individuele klanten en werk op interimbasis binnen bedrijven.

Aanpak

Intake: helderheid in probleemstelling.

Hoe kan het wel? En wat kun je daar voor doen?

Bespreken uitdagingen.

Samenwerken aan de oplossingen, hoe blijf je op het juiste pad!

Inventariseren blokkades.

Tussentijds evalueren van het resultaat.

Heb je nog vragen voor mij?

Misschien heb je nog aanvullende vragen voor mij. En ik wil natuurlijk ook graag meer over jouw situatie weten.
Daarvoor plan ik graag een intake gesprek met je in dat 20 minuten duurt en voor jou gratis is. Aan de hand daarvan bekijken we hoe we samen het meest effectief aan de slag gaan. Ik verheug me erop nader kennis met je te maken. 

Stuur je mailtje naar info@daphnepieterscoaching.com
Menu